O firmi

Pre 18 godina smo, poznajući surova pravila tržista , a u želji da našim proizvodjačima omogućimo vrhunski kvalitet proizvoda, odlučili da dovedemo na naše tržište jednog od vodećih italijanskih proizvodjača ambalaže za kozmetiku od stakla i plastike, firmu EUROVETROCAP. Ideja vodilja je bila da ambalažu učini dostupnom malim i srednjim proizvodjačima i tu leži naš kljuc uspeha. Drugi bitan segment u proizvodnji kozmetičkih proizvoda je miris. Na njemu počivaju emocije i konačna odluka o kupovini kozmetičkog proizvoda. Za ovaj segment odabrali smo renomiranog proizvodjača parfema SFA Romani.

SFA Romani bira samo najbolje sirovine koje ugrađuje u svoje kompozicije. Samo takve kompozicije se u svetu parfema nazivaju: "fina fragransa". Tu smo da Vam ih, u ime SFA, ponudimo. International Cosmetic Colour je ekskluzivni zastupnik za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Severnu Makedoniju.

...
Staklene ambalaže
Detaljnije
...
Plastične ambalaže
Detaljnije
...
Farmaceutske ambalaže
Detaljnije
...
Zatvarači i pumpice
Detaljnije

ZAŠTO SMO PRAVO REŠENJE ZA VAS?

Zahvaljujuci specificnom geografskom polozaju, kao i jedinstvenoj mikro klimi, Grasse je jos u sedamnaestom veku postao centar proizvodnje mirisa. Danas, Grasse nastavlja da zauzima centralno mesto na svetskoj pozornici najkvalitetnijih aroma.Vodjena strastvenom željom da uhvati neizmerno bogatstvo prirode, Vivian Romani Caruso je stvorila SFA 1963. godine. Njen cilj je bio da oživi beskonacnu paletu prefinjene harmonije koja donosi neizmernu radost u našu svakodnevicu.

Detaljnije