Za očuvanje zdravlja kardiovaskularnog sistema

SKLERAN plus®

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Cumque nobis repellendus laborum et necessitatibus natus ab optio ea magnam beatae, quos est officiis eaque molestiae! Officia aliquid sequi vel natus.

renimin sirup za bubrege

SKLERAN plus® je izuzetan prirodni ekstrakt za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova

SKLERAN plus® 50 ml

  • - povišena masnoća u krvi,
  • - naslage na zidu krvnih sudova,
  • - povišen krvni pritisak,
  • - slabost cirkulatornog sistema,
  • - insult na mozgu i srcu.

SKLERAN plus ® (50 ml) štiti od oštećenja i pomaže u očuvanju zdravlja ovog sistema zahvaljujući prisustvu antioksidanasa. Svojim sastavom omogućava topljenje naslaga sa zida krvnog suda, povećavajući njegovu prohodnost. Vrši nivelaciju masnoća u krvi i učestvuje u regulaciji krvnog pritiska. Omogućava maksimalnu ishranu zida krvnog suda na nivou čitavog tela, otklanjajući tegobe kod dijabeta, infarkta i šloga. Registrovan je u Ministarstvu zdravlja R. Srbije i na tržištu se nalazi od 2004. godine. Pozovite nas ili nam pišite, kontakti se nalaze u dnu stranice.

Dva puta dnevno po jedna kafena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti. Prirodni proizvod treba da se koristi do postizanja željenog efekta. SKLERAN plus® se, kao dodatak ishrani, koristi uz postojeću terapiju. Preporučujemo da konsultujete svog lekara pre upotrebe ovog proizvoda!

CENA = 1.200,00RSD

Naručite odmah

ZA OČUVANJE ZDRAVLJA KARDIOVASKULARNOG SISTEMA

SASTAV SKLERAN PLUS ®

skleran sastav

Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po sopstvenim, originalnim recepturama. U procesu proizvodnje koristimo metodu ekstrakcije kojom se dobija maksimalan lekoviti efekat biljaka. Pažljivim odabirom sastojaka i odnosa između njih, postiže se željena sinergija – pojačan efekat preparata na čitav sistem, što dovodi do vrhunskih rezultata.

abalon

Abalon školjka
(Haliotis iris)

Neguje i ojačava čitav organizam i veoma je cenjena zbog jačanja funkcija bubrega i jetre. Prirodan je izvor energije, sadrži bogat izvor vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma tražena u svetu.

beli luk

Beli luk
(Alliu sativum)

Smanjuje nivo triglicerida i holesterola u krvi, deluje hipotenzivno, inhibira agregaciju trombocita i pojačava fibrinolizu. Preporučuje se najčešće za sprečavanje i ublažavanje simptoma prehlade i gripa, kod osoba sa kardiovaskularnim smetnjama, dislipidemijom i za poboljšanje varenja.

crni luk

Crni luk
(Allium cepa)

Smanjuje agregaciju trombocita i deluje fibrinolitički, kao i hipoglikemijski i antiastmatično. Odličan je antioksidans, pomaže kod visokog holesterola, dijabetesa, visokog krvnog pritiska, angine pektoris, ateroskleroze.

lista maticnjaka

List matičnjaka
(Melissa officinalis)

Deluje kao sedativ, karminativ i spazmolitik. Pokazuje antibakterijsku, antiviralnu i antioksidativnu aktivnost. Koristi se kao tretman blažih simptoma nervne napetosti (mentalnog stresa), kao pomoćno sredstvo kod poremećaja spavanja i za tretman blažih gastrointestinalnih smetnji (nadutost i flatulencija).

herba trave ive

Herba trave ive
(Teucrium montanum)

Koristi se u lečenju tegoba digestivnog sistema, žučnih oboljenja, tegoba sa jetrom i plućima, bolesti usta i grla, kod raznih infekcija, gljivica, afti i kao sredstvo za jačanje organizma i pročišćavanje krvi. Snažan je antioksidans, podstiče mentalni i fizički oporavak i kao takav je neophodan sastojak ovog proizvoda.

zdravac

Plod ljute paprike
(Capsicum annuum)

Ima jako antizapaljensko svojstvo. Koristi se za sprečavanje koronarne bolesti srca, poboljšanje hipotenzije i smanjenog protoka krvi. Smanjuje nivo holesterola, pojačava cirkulaciju i poboljšava imunitet.

Fantastična školjka sa Novog Zelanda

ABALON

NOVO!!! ABALON školjka (Haliotis iris) sa Novog Zelanda! Ova fantastična školjka čini čuda za zdravlje čitavog organizma. Prirodni je izvor energije, sadrži bogat spektar vitamina i minerala, pa je sa razlogom veoma cenjena i tražena u svetu. Sadrži riblja ulja W-3 i W-9, blagotvorno deluje na srce i cirkulaciju. Bogat je izvor glycosaminoglycans (GAGs) omega-3 masnih kiselina. Poboljšava opšte zdravlje, imunitet i funkciju jetre, sprečava anemiju. Odličan je prirodni izvor energije, pojačava seksualnu funkciju. Sadrži kalijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, cink, selen, natrijum, vitamine A, E, B12, popravlja štetu nastalu konzumacijom loše ishrane i alkohola. Ima klinički potvrđeno anti-zapaljensko svojstvo. Abalon je pojačao dejstvo ovog proizvoda i proširio je njegov izuzetan, blagotvoran efekat na čitav organizam.

Gozaki™d.o.o. je firma koja proizvodi herbalne, dijetetske suplemente i prirodnu kozmetiku.

O nama

Gozaki™d.o.o. je firma koja proizvodi herbalne, dijetetske suplemente i prirodnu kozmetiku. Posvetili smo se sirupima i kremama, proizvodima koji vam olakšavaju da se osećate, izgledate i živite zdravo. Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po sopstvenim, originalnim recepturama. Proizvodnja se odvija uz primenu HACCP standarda. Proizvodi su prirodni i apsolutno bezbedni za upotrebu. Svi naši proizvodi su registrovani u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije kao dijetetski suplementi. Proizvodi firme Gozaki™ se prodaju isključivo u našim prodavnicama, jer svako od naših klijenata ima najveću korist od razgovora sa našim stručnim timom. Poklonite nam vaše poverenje i postanite deo velikog broja zadovoljnih korisnika naših proizvoda. Otkrijte Gozaki natural – birajte najbolje za vaše zdravlje.

Proizvodnja

Proizvode pravimo u našoj, sertifikovanoj laboratoriji po sopstvenim, originalnim recepturama.

Način upotrebe

Dva puta dnevno po jedna supena kašika, posle obroka. Može se razmutiti u 100 ml vode i tako popiti.

Bezbednost

Proizvodnja se odvija uz primenu HACCP standarda. Proizvodi su prirodni i apsolutno bezbedni za upotrebu.

Društvene mreže

Posetite nas na društvenim mrežama

Budimo u kontaktu! Posetite Gozaki™d.o.o. na društvenim mrežama. Pratite najnovije informacije u vezi sa našim proizvodima na našem Facebook, Twitter, Youtube i Instagram nalogu.